Rengöringspåsar för nappflaskor och tillbehör

När jag letade runt på nätet efter smidiga produkter att sterilisera nappflaskor med sprang jag på en produkt som jag tyckte verkade intressant – Medela Quick Clean™ Rengöringspåsar. Det är en typ av plastpåse som man använder för att ångsterilisera nappflaskor, dinappar, nappar m.m. i  micron.

Alla internetsidor har exakt samma information om den här produkten och inte en enda nämner hur påsarna egentligen fungerar. Rent logiskt borde det vara så att man lägger i nappflaskor etc., häller i lite vatten och stänger igen påsen. Sedan kör man alltihop i micron i ca 3 minuter och vips är nappflaskor och eventuella tillbehör rena och desinficerade.

Påsarna säljs i 5-pack och varje påse kan användas upp till 20 gånger. En av fördelarna med de här rengöringspåsarna, jämfört med andra steriliserings- produkter, är att de nästan inte tar någon plats. Det bör inte vara några större problem att trycka in dem i redan överfulla köksskåp.

Nu är kanske inte engångsprodukter det mest miljövänliga alternativet, men det något man själv får fundera över.

De här rengöringspåsarna säljs i ganska många webb-butiker, bl.a. hos Toddler.se och Familjetorget.se, och verkar kosta lika mycket oavsett var man hittar dem.

Har du provat de här och vet lite mer exakt hur de fungerar och hur mycket de rymmer? Vi skulle bli jätteglada för lite mer information!

Det här inlägget postades i Tillbehör. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rengöringspåsar för nappflaskor och tillbehör

  1. Pillan skriver:

    Finns att köpa på littlekidscorner.se

  2. Elisabeth skriver:

    Tack för tipset. Du har inte lite mer information om dem möjligtvis, som t.ex. hur mycket de rymmer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>